Follow Us On Twitter - Image
 x 

Winkelwagen is leeg

  

 PayPal Logo 

 

Verzending direct vanuit Italië.

Levertijd 5 tot 7 werkdagen.

Verzendingen worden gedaan via GLS.

Tarieven voor Nederland van af € 16,50

Tarieven voor België van af € 16,50.

 

Indien u niet tevreden bent over uw bestelling, kunt u uw bestelling retour sturen door op de onderstaande link te klikken.

Bestelling retour sturen

RVS vaten van La Nuova Sansone.

 

Als importeur van de vaten van La Nuova Sansone, weten wij dat u met onze RVS vaten uw olijfolie of andere olie op de beste manier kunt opslaan.

Inmiddels zijn er verscheidene bedrijven die wij tot onze vaste klanten mogen rekenen. Zo vind u onze vaten van 30 liter in tal van winkels van EkoPlaza, leveren wij voor de Italiewinkels retail groep en verzorgen wij de vaten voor de olijfolieshop.

Ook Verhagefruit in Luttelgeest gebruikt onze vaten voor de opslag van hun likeuren. Blackwater Distillery in Ierland gebruikt onze opslagvaten en rolvaten voor hun Gin. Abma's gebruikt de vaten voor het maken van hun aromatische oliën.

De Stadsbrouwrij Dordrecht gebruikt onze gelaste vaten van 30 en 50 liter vaten voor het vergisten van hun bieren.

De olijfolie die wij produceren verkopen wij niet zelf maar wordt verkocht bij restaurant de Eend in Loosdrecht.

Lijkt het u leuk om de pluk van de olijven een keer mee te maken dan kunt u dat ook boeken bij de Eend en via de website van www.huishurenitalie.nl

 

De vaten die verkocht worden zijn RVS vaten van het merk La nuova Sansone met een inhoud van 2 tot 100 liter.

De vaten worden geproduceerd in inox 18/10 roestvrij staal, ook bekend als RVS. Alle vaten zijn gemaakt voor het opslaan van levensmiddelen. In Italië worden de vaten gebruikt voor de opslag van olie, wijn en honing, maar ook voor de bewaring van kikkererwten, bonen en andere peul vruchten, en farmaceutische producten.

Bij de vaten van 2, 3, en 5 liter wordt een plastic standaard en een aftapkraan geleverd. Indien u een RVS standaard voor deze vaten wilt kunt u deze bij bestellen.

Bij de vaten groter dan 5 liter wordt geen standaard of kraan geleverd. Indien u dit wel wil, kunt u dit aangeven bij uw bestelling.

 

Ook het keukengerei wordt ook gemaakt van RVS door Sansone uit Italië.

 

 

Het materiaal dat wordt gebruikt bij de productie van de vaten bestaat uit AISI 304 roest vast staal. Door de technische kenmerken van dit materiaal, kan optimaal gebruik worden gemaakt van de vaten, qua duur en op het gebied van hygiëne.

Alle vaten van door ons verkocht worden zijn bij La Nuova Sansone gecertificeerd door DET NORSKE VERITAS (UNI EN ISO 9001:2008)

 

Onze olijfolie wordt gerijpt geplukt en geperst in Senise Basilicata. U kunt op de pagina van olijf tot olie lezen hoe onze olijfolie geproduceerd wordt.